Saturday, 2 March 2013

Sekolah Bukan Penjara

BRICKFIELDS, 2 Mac 2013 – Orang kuat Teach for the Needs (TFTN), Cikgu Zul Fikri Zamir (yang comel tapi garang) menandatangani edisi terhad buku Sekolah Bukan Penjara, Universiti Bukan Kilang (DBP: 2013) sebelum dia sendiri membeli senaskhah (RM20) untuk dihadiahkan kepada ibunya di kampung.
 
Anda juga boleh membuat tempahan buku ini pada harga diskaun dengan menghubungi uthayasb@yahoo.com.my atau www.facebook.com/uthaya sebelum Parlimen dibubarkan. Pesanan dan pertanyaan menerusi SMS hanya dipandang dengan sebelah mata. HARAP MAKLUM: Parlimen Malaysia sudah dibubarkan pada 3 April 2013 dan PRU-13 berlangsung pada 5 Mei 2013. [MAKLUMAT LANJUT PRU-13]
 
Tempahan hanya sah setelah bayaran dibuat (pada harga diskaun). Diskaun tambahan bagi sesiapa yang membeli (atau sudah membeli) Panchayat: Edisi Khas (2012) dan Kisah dari Siru Kambam (2013).

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris yang betul dari segi ejaan, tatabahasa, tanda baca, struktur ayat dan kesantunan berbahasa. Komen tanpa nama tidak akan dilayan. Komen yang tiada kaitan dengan topik tidak akan disiarkan. Pencemaran bahasa diharamkan!