Wednesday, 15 April 2009

Tiket Percuma Iruvar II

Pusat Komuniti ERA yang beribu pejabat di Petaling Jaya menawarkan tiket percuma untuk menonton drama pentas Bahasa Tamil bertajuk “Iruvar II” pada 16 April 2009 (Khamis), 8:15 malam di Auditorium Taman Budaya, Jalan Tun H. S. Lee, Kuala Lumpur.

Untuk mendapatkan tiket percuma ini, sila hubungi segera talian 03-78747680 (Cik Vaani).

Drama pentas “Iruvar II” karya dan arahan S. T. Bala telah dipentaskan di Lambang Sari, Istana Budaya, Kuala Lumpur pada awal Mac 2009 dan mengangkat tema kesan penceraian terhadap anak-anak.

Antara pelakon yang menjayakan drama pentas ini ialah Gunaseelan Ramalingam, Sauriyammal Rayappan, Kisukumar Armum, Rajmagan U Aye Maung, Saravanes Gunasekaran dan Juliana Jescintha Malar.

Maklumat lanjut mengenai “Iruvar II” boleh DIBACA DI SINI.
...

1 comment:

  1. Kenapa tak panggil Kencana Dewi sekali berlakon? Saya peminat setia dia dalam bidang lakonan sekarang ni dia fasih amat berbahasa Melayu macam saudara, berlakon watak apapun berkesan.........Pasti ramai yang akan datang lagi. Saya juga peminat cerita tamil dan hindustan dulula sekarang makin merapu. Kamala Hassan antara hero, tabu, madhuri dan ramai lagilah...Saya suka cerita dulu berkesan lakonan mereka juga dapat lihat adat budaya di sana.........

    ReplyDelete

Sila gunakan Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris yang betul dari segi ejaan, tatabahasa, tanda baca, struktur ayat dan kesantunan berbahasa. Komen tanpa nama tidak akan dilayan. Komen yang tiada kaitan dengan topik tidak akan disiarkan. Pencemaran bahasa diharamkan!