Friday, 11 July 2008

Mesyuarat Festival Keamanan Sedunia

Mesyuarat Jawatankuasa Global Peace Festival berlangsung pada sebelah malam untuk membincangkan pelbagai persiapan menjelang festival yang akan berlangsung pada Oktober 2008.
.
Majlis bertemu media pula akan berlangsung pada 16 Julai 2008 di The Garden, Midvalley. Suatu lagi majlis bertemu wakil NGO dijadualkan pada 19 Julai 2008.
.
Kami juga perlu menghubungi pihak media untuk medapatkan maklum balas berhubung surat yang sudah dikirim melalui faks sebelum ini. Saya juga lebih selesa untuk bertemu wakil media secara bersemuka; atau mengirim e-mel terus kepada individu terbabit.
.
Suatu komen/pandangan yang dikongsi bersama oleh saya dan Puan Krishna adalah bahawa mesyuarat jawatankuasa induk ini tidak digunakan untuk "mencadangkan" aktiviti untuk dibincangkan. Sebaliknya, perlu dibincangkan terlebih dahulu dalam jawatankuasa kecil sebelum dibentangkan pada mesyuarat jawatankuasa induk.
.
Semoga akan dipraktikkan pada mesyuarat akan datang.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris yang betul dari segi ejaan, tatabahasa, tanda baca, struktur ayat dan kesantunan berbahasa. Komen tanpa nama tidak akan dilayan. Komen yang tiada kaitan dengan topik tidak akan disiarkan. Pencemaran bahasa diharamkan!