Sunday, 26 April 2009

Aktiviti Hari Buku

Aktiviti Kelab Membaca Sinar Pintar diadakan pada 23 April 2009 di SK Taman Sri Muda (2), Shah Alam Alam. Maklumat boleh dibaca DI SINI.

Aktiviti ini anjuran Kumpulan Sasterawan Kavyan dengan kerjasama Perpustakaan Negara Malaysia (PNM) dan Majlis Buku Kanak-kanak dan Remaja Malaysia (MBBY) sempena Hari Buku Kanak-kanak Antarabangsa (2 April) dan Hari Buku Sedunia (23 April).

Foto-foto yang dirakam semasa aktiviti berkenaan boleh dilihat di Facebook. Sila ambil perhatian bahawa hanya individu yang mendaftar sebagai ahli Facebook (percuma) dan menambah uthayasb@yahoo.com.my sebagai “rakan” boleh mengakses ke “album foto” yang disediakan.

Mana-mana pihak yang berminat menganjurkan taklimat dan aktiviti Kelab Membaca Sinar Pintar bolehlah menghubungi pihak Kavyan.

2 comments:

  1. Tahniah, teruskan merakyatkan buku kita.............

    ReplyDelete
  2. Krew RTM membuat liputan acara ini dan disiarkan selama 4 minit dalam segmen "Peristiwa" terbitan Uthaya Sankar SB pada 28 April 2009, 8:50 malam di TV1.

    ReplyDelete

Sila gunakan Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris yang betul dari segi ejaan, tatabahasa, tanda baca, struktur ayat dan kesantunan berbahasa. Komen tanpa nama tidak akan dilayan. Komen yang tiada kaitan dengan topik tidak akan disiarkan. Pencemaran bahasa diharamkan!