Saturday, 21 June 2008

Sambutan Luar Dugaan!

Aktiviti Bengkel Penulisan UPSR anjuran Kavyan dan Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor (PPAS) di Perpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam mendapat sambutan di luar dugaan apabila seramai 43 murid Tahun 4, 5 dan 6 pelbagai kaum menghadirinya.

Pihak penganjur yang hanya menjangkakan kehadiran 20 peserta terpaksa bertindak pantas menyediakan kemudahan serta makan-minum bagi kesemua peserta.

Bengkel berjalan lancar, walaupun ada peserta yang datang lewat.

Sehubung itu, para peserta diingatkan bahawa sekiranya mahu menghadiri mana-mana aktiviti Kavyan pada masa hadapan, maka aspek ketepatan masa perlu diberi keutamaan.

“Aktiviti Kavyan akan bermula dan tamat mengikut jadual yang ditetapkan. Jika dikatakan bermula pukul 9:00 pagi, maka akan bermula 9:00 pagi – bukan 9:30 pagi atau 10:00 pagi,” tegas Uthaya Sankar SB yang mengendalikan program dengan kerjasama beberapa pegawai PPAS.

Aktiviti Bengkel Penulisan UPSR juga akan diadakan pada Julai dan Ogos – menjelang UPSR yang dijadualkan pada 9 September 2008.

Maklumat semasa boleh diperoleh di laman sesawang www.proaktif.cjb.net

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris yang betul dari segi ejaan, tatabahasa, tanda baca, struktur ayat dan kesantunan berbahasa. Komen tanpa nama tidak akan dilayan. Komen yang tiada kaitan dengan topik tidak akan disiarkan. Pencemaran bahasa diharamkan!